Sommarjobb på Scania Oskarshamn

Är du nyfiken på Scania och har ett intresse för produktion? För dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet finns det möjlighet att via sommarjobb lära känna oss som företag och få en inblick i hur det är att arbeta hos oss.

 

Vi tillverkar lastbilshytter till Scanias Europaproduktion och vår produktion omfattas av olika verkstäder med många olika spännande arbetsuppgifter. Läs mer om våra olika verkstäder och verksamhetsområden nedan. 

I an­sök­nings­for­mu­lä­ret väljer du vilka områden som du är in­tres­se­rad av att arbeta inom. 

 

Din profil
Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och tycker att produktion är spännande. Du är nyfiken och vill se hur verksamheten fungerar. Vi erbjuder sommarjobb inom våra verkstäder – Press, Kaross, Grund- och Täcklacksmåleri, Montering, samt inom logistik och materialhantering. Eftersom vi arbetar tvåskift krävs det att du som sommarjobbare hos oss ska ha fyllt 18 år. Läs mer om arbetstider längre ner.

 

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior.

 

Ansökan för sommarjobb i Oskarshamn 2024 öppnar 8 januari 2024.

 

Arbetstider sommarjobb
Den generella arbetstiden i vår produktion är tvåskift, men det förekommer även nattskift i vissa verksamheter. Tvåskift innebär att vi arbetar förmiddagsskift varannan vecka och eftermiddagsskift varannan vecka.

 

Arbetstiden på förmiddagsveckan:
måndag-torsdag 6.24 - 15.24 och
fredag 6.24 - 12.24.

 

Arbetstiden på eftermiddagsveckan:
måndag-torsdag 15.24 - 23.36 och
fredag 12.24 - 18.36. 

 

Nattskiftet arbetar söndag till torsdag enligt nedan arbetstider:
söndag 22.24 - 06.24,
måndag 23.36 - 06.24 och
tisdag - torsdag 00.00 - 06.24.

kontakta oss