You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Nya bussframgångar för Scania i Chile

Scania Chile noterade en fin avslutning på år 2000 med att ta två betydelsefulla orders om sammanlagt 57 landsvägsbussar av typen K124 till bussbolagen Turbus och Pullman Bus. Dessa två order är tillsammans värda totalt cirka 8 miljoner USD.

Turbus är ett av de ledande bussbolagen i Chile, med 15 egna terminaler och drygt 900 bussar i flottan, varav över 400 Scania. Turbus bedriver persontransporter över hela landet samt även långdistanstrafik över Anderna till Argentina.

- Att Turbus nu utökar sin flotta med ytterligare 27 Scania K124 landsvägsbussar med karosser från Busscar är ytterligare ett bra exempel på vårt nära och framgångsrika samarbete med de ledande bussoperatörerna i landet, säger Richard König, VD för Scania Chile.

Pullman Bus har också en ledande ställning på den chilenska bussmarknaden. De har varit verksamma i över 30 år och har fler än 700 bussar i sin flotta. De 30 landsvägsbussarna av modellen Scania K124 med 12-liters motor på 360 hästkrafter karosseras av Busscar och Marcopolo.

För ytterligare information, kontakta 

news@scania.com