Vous semblez être situé dans .
Allez sur le site de votre marché Scania pour plus d'informations.
Luxembourg
région de vente
Production units

Scania Drongen verkozen tot Scania’s Best Dealer 2014

Scania Drongen verkozen tot Scania’s Best Dealer 2014

Neder-Over-Heembeek, 26 juni 2014 – Gisterenavond werd Scania Drongen verkozen tot “Best Dealer” tijdens het Best of Transport Event, georganiseerd door Transport media in samenwerking met Transport en Logistiek Vlaanderen.  Traditiegetrouw worden op deze avond de meest verdienstelijke transporteurs en concessiehouders in de bloemetjes gezet.

Voor Scania werd de werkplaats in Drongen verkozen tot “Best dealer 2014”. Scania Drongen, een van de vijf werkplaatsen uit Regio Vlaanderen, werd geroemd om zijn innovatieve en uiterst klantvriendelijke aanpak. Bij Scania Drongen wordt het Scania principe “ de klant eerst” als belangrijkste leidraad gebruikt. Elke beslissing, keuze of investering wordt getoetst aan de centrale vraag: Wat is de toegevoegde waarde voor de klant?

Op drie gebieden werd er afgelopen jaar flink geïnvesteerd: Het services pakket werd uitgebreid, de infrastructuur werd verbeterd, en de werkprocessen werden volledig afgestemd op de behoefte van de klant. Dankzij het Scania “remote diagnostics” systeem, is het mogelijk afspraken ruim op voorhand in te plannen, de juiste onderdelen te voorzien en alle andere voorbereidingen te treffen. Via trailer services kan de werkplaats meteen ook het getrokken materiaal in topconditie brengen. Zowel trekker als trailer kunnen tijdens dezelfde afspraak door de technische controle, die in samenwerking met Goca in de werkplaats zelf gebeurt. Dankzij deze optimale planning en duidelijke afspraken, ondervindt de klant een minimale stilstand van zijn voertuigen. Verder investeert Drongen, zoals alle Scania werkplaatsen, continu in opleidingen. Het personeel van de werkplaats volgt geregeld bijscholing om helemaal up to date te blijven met de nieuwste technologieën. Voor klanten worden via de Scania Driver Academy in Drongen zowel theoretische als praktische Code 95 opleidingen gegeven. 

Dankzij de vele klantvriendelijke maatregelen, slaagde Scania Drongen er de afgelopen jaren in niet enkel in omzet te groeien, maar scoort het ook uitstekend in de tevredenheidenquête die na elk klantenbezoek wordt afgenomen. Dit alles maakt deze werkplaats tot een verdiende winnaar.