You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania får stororder på lastbilar från Arla

Den danska mejerikoncernen Arla har beställt 193 lastbilar från Scania. Ordern innefattar både dragbilar och distributionsbilar till Sverige, Danmark samt England. Bilarna kommer att användas för både distributionstrafik i stadsmiljö och fjärrtransporter mellan koncernens depåer. Leveranserna inleds under 2008 och avslutas i början av 2009.

Ordern är en av de största enskilda beställningar som Scania fått från kunder med sin bas i Skandinavien. I ordern ingår även reparations- och underhållsavtal för samtliga bilar.

– Att Arla väljer Scania bekräftar att stora kunder med verksamhet i flera länder inte bara uppskattar våra fordons goda prestanda och höga kvalitet. Den visar också på att vårt väl utbyggda servicenätverk uppfyller professionella transportörers krav på underhållsavtal som ger hög tillgänglighet på bilarna, säger Anders Lööf, chef för Scania International Fleet Sales.

Lastbilarna till Arla utrustas med Scanias 9- eller 12-liters motorer, som med EGR-teknik uppfyller utsläppskravet Euro 4 utan efterbehandling av avgaserna.

För ytterligare information, kontakta Hans-Åke Danielsson, presschef,

tel. 08 553 856 62