You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania levererar 100 lastbilar till italienskt transportbolag

Transportbolaget Gruppo Gavio Spa har beställt 100 dragbilar av Scania. Bilar med låg vikt och med motorer som uppfyller utsläppskraven enligt Euro 4 med EGR-teknik i kombination med konkurrenskraftiga servicelösningar var avgörande för valet av Scania som leverantör. I affären ingår även ett femårigt, heltäckande reparations- och underhållsavtal.

– Den här ordern bekräftar en ny trend på den italienska marknaden. Såväl stora som mindre transportbolag efterfrågar i allt högre grad de servicelösningar vi levererar för att ge en hög tillgänglighet på bilarna. Under de senaste tre åren har vår försäljning av reparations- och underhållskontrakt tredubblats, säger Christian Levin, vd för Italscania.

Italscania, som är ett helägt dotterbolag till Scania, har ett försäljningsnät som består av 27 återförsäljare. Servicenätet består av 112 verkstäder fördelade över hela landet.

Gruppo Gavio Spa, med säte i Castelnuovo i nordvästra Italien, är ett familjeägt företag som grundades 1900. Bolaget har idag en flotta på 1 000 lastbilar och är verksamt inom flera olika transportsegment, både nationellt och internationellt.

För ytterligare information, kontakta, Hans-Åke Danielsson, presschef,

tel 08 553 856 62