You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania får internationellt trafiksäkerhetspris

Scania har tilldelats utmärkelsen Prince Michael International Road Safety Award för sitt arbete och engagemang för ökad trafiksäkerhet. Scania var nominerat till priset för både satsningen på att förbättra yrkesförarutbild-ningen och för det fortlöpande arbetet med utvecklingen av trafiksäkrare fordon.

Prince Michael Road Safety Awards instiftades 1987 i syfte att stimulera och uppmärksamma initiativ för att förbättra trafiksäkerheten i Storbritannien och har nu utökats till att även omfatta ett pris för framstående internationellt trafiksäkerhetsarbete.

– Det är glädjande att vi på detta sätt uppmärksammas för vår utveckling av trafiksäkrare fordon och satsning på förarträning och -utbildning, säger Scanias informationsdirektör Cecilia Edström. Vårt trafiksäkerhetsengagemang är långvarigt, och är en del i vår strategi och vårt varumärke. Vi har samma inställning varthän vi finns i världen. 

Att Scania tilldelats utmärkelsen Prince Michael International Road Safety Award meddelades vid ett trafiksäkerhetsseminarium med titeln ”In the driver’s seat” som Scania anordnade i London, igår tisdag. Den officiella utdelningen görs av HKH prins Michael av Kent vid en galamiddag i London den 6 december.

För ytterligare information kontakta Hans-Åke Danielsson, presschef, 

tel 08 553 856 62.

Bildtext: 

Scanias informationsdirektör Cecilia Edström tog emot utmärkelsen Prince Michael International Road Safety Award, som delades ut av den brittiska trafiksäkerhetsorganisationen Road Safes ordförande Tony Spalding (t v). T h Road Safes chef Adrian Walsh.