You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Stororder till Scania från brasiliansk bussoperatör

JCA Group, som är Scanias största busskund, fortsätter att visa förtroende för Scania. Gruppen har nyligen lagt en beställning på totalt 143 bussar med leverans fram till augusti i år. Det handlar om bussar för långdistans- och intercity-trafik till fyra av bolagen i gruppen.

– Den här ordern är av stor betydelse för Scania. Inte bara för att den är en av de största enskilda beställningar vi hittills fått, utan även därför att den bekräftar Scanias starka ställning hos JCA Group. Scaniafordonens goda prestanda, vår förmåga att hålla leveranstider och tillgång till service har varit avgörande för valet av Scania, säger Wilson Pereira, som är chef för Scanias bussförsäljning i Brasilien.

De busschassier Scania ska leverera till JCA Group är av modellerna K94 och K124 och försedda med motorer på 310, 360 eller 420 hk. Flertalet av bussarna kommer att sättas in trafik mellan Rio de Janiero och São Paulo, medan övriga ska trafikera de södra och sydöstra delarna av landet. 

JCA Group har omkring 1 750 Scaniabussar i sin flotta.

 

För ytterligare information, kontakta Hans-Åke Danielssson, presschef,

tel. 08-553856 62.

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt indu-stri- och marinmotorer. Med 29 100 anställda och produktion i Europa och Latinamerika är Scania en av branschens mest lönsamma företag. Under 2003 blev faktureringen 50,5 miljarder kronor och re-sultatet efter finansnetto 4,6 miljarder kronor. Försäljning sker på ett 100-tal marknader och cirka 95 procent av Scanias fordon säljs utanför Sverige.

Scanias pressreleaser finns på internet,

www.scania.com

[N04013SE] H-Å Danielsson