You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania blir motorleverantör till John Deere i Brasilien

John Deere, världens största tillverkare av jordbruksmaskiner och traktorer, har träffat avtal med Scania i Brasilien om leverans av motorer till sina skördetröskor.

I en första del omfattar avtalet 200 motorer, varav 177 som direkt sätts in i arbetet med årets brasilianska skörd av sockerrör.

– Det handlar om en snabbinsats, säger Paulo Renato Herrmann, John Deeres marknadsdirektör i Brasilien. Installationerna måste vara klara senast till mars

månad då skördesäsongen inleds i det brasilianska sockerrörsdistriktet.

– De maskiner som används vid sockerskörden arbetar under mycket krävande förhållanden 24 timmar om dygnet. Våra motorer motsvarar John Deeres höga krav på tillförlitlighet och  låg driftskostnad, säger Hamilton Sangiuliano, chef för Scanias försäljning av  industri- och marinmotorer i Latinamerika. 

De övriga 23 Scania-motorer som ingår i ordern ska levereras senare för att installeras i de nya Cameco-skördare som tillverkas av John Deere. Samtliga motorer är Scanias 12-litersdieselmotorer och produceras vid Scanias anläggning i  São Paulo, Brasilien.

För ytterligare information kontakta Hans-Åke Danielsson, tel  08 - 553 856 62.