You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Nya utmärkelser för Scania i Brasilien

Just nu regnar utmärkelserna över Scania i Brasilien. Nyligen utsågs Scania till lastbilsbranschens mest beundrade företag i den ledande affärstidningen Carta Capitals omröstning, och nu har det brasilianska åkeriförbundet NTC för femte året i rad utsett Scania till segrare i kategorin bästa tillverkare av tunga lastbilar.

NTC, som står för Associação Nacional do Transporte de Cargas, ger Scania priset för visad ledande position inom kvalitet, teknologi, service och prissättning. Bakom  utmärkelsen ligger en omröstning bland NTC:s samtliga medlemsföretag.

Bara några veckor tidigare hade Scania i ledande Carta Capital vunnit utmärkelsen "Most Admired Company". I motiveringen framhölls speciellt Scanias starka  varumärke, innovationsförmåga och sociala ansvarstagande, I en kommentar säger Emanuel Queiroz, ansvarig för Scanias marknadsförning i Brasilien: "Utmärkelserna innebär ett erkännande för de 45 år Scania varit verksamt i landet: Varumärket Scania har blivit synonymt med marknadens bästa lastbil bland både branschfolk och företagsledare i allmänhet."

Sedan starten 1957 har Scania byggt och sålt 170 000 lastbilar och bussar i Latinamerika , de flesta i Brasilien. Av dessa rullar fortfarande 110 000 på vägarna.

Scanias anläggningar i São Paulo i Brasilien, Tucumán i Argentina och San Luis Potosí i Mexiko ingår i Scanias globala produktionssystem och levererar även fordon och komponenter till marknaderna i Europa, Afrika och Asien.