You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Största affären hittills för Scania France

Transalliance – en av Frankrikes största transportörer – har träffat ett avtal med Scanias franska dotterbolag Scania France om ytterligare 350 lastbilar för leverans före utgången av året. Ordern kompletterar en beställning från förra året på 170 dragbilar.

Affären är ett leasingupplägg som löper över 36 månader. Totalt är kontraktet värt cirka 300 miljoner kronor.

- Det här är den hittills största enskilda affären för Scania France, säger Marc Haezenberghe, VD i Scania France. Vi och kunden har en lång affärsrelation.

Med de nu totalt 520 nya bilarna blir Scania ett mycket synligt inslag i Transalliances växande lastbilsflotta.

I en kommentar framhåller Transalliance att Scanias servicenät med servicemöjligheter och reservdelsförsörjning över hela den europeiska kontinenten har spelat en viktig roll. Liksom att Scania France kunnat ställa upp med finansiering:

- Vi är mycket nöjda med Scanias upplägg som svarar mot våra höga krav på lönsamhet och tillgänglighet, samtidigt som lastbilen har ett högt imagevärde och möter stor uppskattning bland våra förare, säger Philippe Michel, VD i Transalliance.

Bilarna i den nya affären är samtliga Scanias 420-hästars dragbilar med Topline-hytter.

Transalliances transportnät har vuxit starkt i Frankrike, och Europa, och gruppen har i dag 3 000 anställda och en fordonsflotta på totalt 2 500 lastbilar.

För ytterligare information kontakta Bo Östlund tel nr 08-553 82846 eller 070-543 8142.