You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Utnämningar i ledningen för Scania Latin America

Hans-Christer Holgersson, 48, tillträder den 1 april 2002 befattningen som VD för Scania Latin America (SLA) och utses samtidigt till direktör i Scanias koncernledning.

Mats Gunnarsson, 34, VD för Scania Luxembourg, efterträder Hans-Christer Holgersson som chef för Scanias kommersiella verksamhet i Argentina och VD för Scania Argentina.

Anders Nielsen, 38, chef för Scanias hyttillverkning i Oskarshamn, har fr o m den 1 augusti 2002 utsetts till teknisk direktör för SLA.

Arne Carlsson, 58, som är tillförordnad VD, återgår till befattningen som teknisk direktör för SLA fram till den 1 april 2002, då han efterträds av Anders Nielsen. Därefter kommer Arne Carlsson att fram till sin pensionering i december 2002 verka som rådgivare åt SLA :s verkställande ledning.

Bilder på de nya cheferna vid Scania Latin America finns tillgängliga på Scanias hemsida (www.scania.com/media services/information library)

Scania Latin America är en regional struktur inom Scania med ansvar för ledning och koordinering av Scanias latinamerikanska produktionsenheter samt försäljnings- och servicebolag.

I Scania Latin America ingår följande distributörs- och produktionsenheter:

Försäljnings- och servicebolagScania Brasil, São Paulo

Scania Argentina, Buenos Aires,

Scania Mexico, Mexico City

Scania Chile, Santiago

Scania Peru, Lima

Scania Venezuela, Caracas

ProduktionsenheterScania Production São Paulo, Brasilien

Scania Production Tucumán, Argentina

Scania Production San Luis Potosí, Mexiko

* * *

För ytterligare information kontakta Hans-Åke Danielsson, Business Communications, tel 08-553 856 62, e-post hans-ake.danielsson@scania.com