Hälsa och Träning

Hälsocenter Gröndal erbjuder ett brett träningsutbud som varierar från klassisk gruppträning till de senaste trenderna inom området. Ambitionen är att erbjuda någonting för alla, gamla som unga, från lågintensiva pass till högintensiva, i vatten och på land. Välj att träna i grupp, med en PT eller enskilt. Du hittar information om tillträde och priser under menyvalet Om Hälsocenter Gröndal.

GRUPPTRÄNING

 På Hälsocenter Gröndal kan du träna tillsammans i större och mindre grupper.

Vi har ett brett utbud av träningsklasser inom gruppträningen.

Du hittar olika former av Yoga, Vatten, Styrka och Cykel på vårat schema.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att maila Träningsgruppen.

Styrketräning

Det finns många fördelar med att träna upp styrkan oavsett om syftet är att rehabilitera, motionsträna eller utföra avancerad styrketräning.

På Hälsocenter Gröndal finns det maskiner för uppvärmning, konditionsträning, styrketräning samt fria vikter.

 

Vi har en 400 kvm stor yta, “Boxen”, där du kan utföra all form av funktionell träning och styrketräning.

Där finner du: Konditionsmaskiner, lyftplattformar, släde, rep, rigg, kettlebells, hantlar, bollar, gummiband, GHD-bänk, brutalbänk, hopprep mm.

Här sätter bara fantasin stopp för vad du kan träna.

 

 

Instruktion för nya besökare
 

Som ny besökare erbjuder vi en kostnadsfri instruktion som omfattar en visning av gymmet (fria vikterna och maskinerna), faciliteterna samt genomgång av det träningsutbud som finns på anläggningen. En behörig instruktör går igenom inställningar på maskinerna och hur övningarna ska utföras på ett säkert sätt. 

I vår instruktion ingår ett förslag på ett enkelt basträningspass.

Boka tid genom att kontakta vår Personliga Tränare Nina Samuelsson nina.samuelsson@scania.com   


 

Förslag på träningsprogram >>

Personlig tränare

En personlig tränare (PT) hjälper dig att nå dina mål, oavsett om detta innebär att gå ner i vikt, förbättra din kondition eller bygga mer muskler. Utifrån dina mål skräddarsyr din PT ett upplägg som ger dig inspiration och motivation att göra vad som krävs för att nå dina uppsatta mål.

Träningen inleds med en kostnadsfri konsultation där en behovsanalys görs. Tillsammans fastställer vi förutsättningar och målsättningar genom att diskutera bland annat träningsbakgrund och hälsotillstånd. Utifrån detta utformas sedan ett personligt träningsprogram. Varje träningstillfälle dokumenteras så att varje framsteg tydligt kan ses och utvärderas. Träningen kan dessutom kompletteras med olika fysiologiska tester såsom kroppssammansättning, kondition, styrka och kroppshållning. Våra personliga tränare på Gröndal har kunskaper om träning/rehab och jobbar även med FAR (Fysisk aktivitet på recept).

ANMÄLAN

Våra personliga tränare på Hälsocenter Gröndal har kunskaper om träning/rehab och jobbar även med FAR (Fysisk aktivitet på recept). Vill du börja träna med en personlig tränare fyller du i en intresseanmälan, en tränare kontaktar dig sedan inom två arbetsdagar.