Scania husläkarmottagning 

Vård nära dig

VÄLKOMMEN TILL OSS

Scania husläkarmottagning finns i Södertälje och är sedan 2008 en privat vårdgivare som bedriver en auktoriserad husläkarmottagning inom vårdval Stockholm. 

  • Ordinarie öppettider vardagar 07:30-17:00
  • Telefonnummer 08 553 898 00
  • Laboratoriet erbjuder endast bokade tider. Ring för tidsbokning.
  • Knappval 1: Tidsbeställning, rådgivning vardagar 07:30-17:00 
  • Knappval 2: Administrativ tidsbokning vardagar 07:30-11:30 

Nya patientavgifter från 1 april 2022

En ny avgiftsmodell med enhetstaxa införs. Förändringen innebär att personer 18 - 84 år betalar patientavgift 250 kronor för alla avgiftsbelagda vårdkontakter oavsett vilken yrkeskategori som ansvarar för vårdkontakten eller om vården ges inom primär- eller specialistvården.

Att tänka på inför ditt besök

Om du har luftvägsbesvär så kom inte oanmäld till mottagningen. Har du en bokad tid och drabbas av infektionssymptom kontakta våra sköterskor för rådgivning om hur du ska gå tillväga med ditt besök. Undvik medföljande vid besöket om det inte är nödvändigt för vårdkontakten. Detta för att upprätthålla möjlighet till distans i väntrum. Vi följer fortsättningsvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer med användning av munskydd för både behandlande personal och patienter.

Listningsstopp

Scania husläkarmottagning har en stängd listning med ett tak på 10 000 listade patienter. Detta för att säkerställa att vi kan erbjuda en fortsatt högkvalitativ vård och för att vi inte har de fysiska (lokalmässiga) förutsättningar att utöka verksamheten i dagsläget. Det innebär att vi tyvärr inte kan ta emot nya patienter. Du kan ställa dig eller ditt barn på väntelista för att bli listad på vårdcentralen när plats finns eller listningsstoppet hävs. När du erbjuds en plats kommer du informeras per brev. 

 

Läs mer om hur du väljer vårdcentral på Listningsinformation 1177

1177 E-TJÄNSTER

Via 1177 e-tjänster kan du alltid kontakta oss på Scania husläkarmottagning när det passar dig.

Hitta hit

Ta av vid avfarten Södertälje Syd och åk mot Södertälje Centrum. Ta av till höger efter att du har passerat en gångbro (ca 150m). Patientparkering finns utanför Hälsocenter Syd.  Kommer du med tåg eller buss kan du ta buss 754 eller 755 mot Pershagen från Södertälje centrum, hållplats Södertälje Syd. Pendeltåg från Södertälje centrum mot Gnesta, station Södertälje Syd.

SCANIA HUSLÄKARMOTTAGNING
 

KONTAKTA OSS

 

08 553 898 00

Sydgatan 5, 151 87 Södertälje