Werken bij Scania

Drive your career

Bij onze productie en logistieke vestigingen zijn bij elkaar meer dan 4.000 medewerkers werkzaam in verschillende functies. Je kunt hierbij denken aan monteurs, logistieke medewerkers, lakspecialisten, engineers en productieplanners, maar ook aan bijvoorbeeld IT specialisten, inkopers en HR-adviseurs.

Scania vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich continu blijven ontwikkelen en biedt daarom goede opleidingsmogelijkheden. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) te werken bij een andere lokale vestiging om nieuwe ervaringen op te doen. Zelfs een internationale uitwisseling tussen de verschillende Scania organisaties wereldwijd behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Scania biedt je een loopbaanontwikkeling waar je zelf veel invloed op kunt uitoefenen.


Veel van onze medewerkers kunnen dan ook getuigen van een veelomvattende loopbaan bij ons. Begonnen als monteur, en nu werkzaam als Workshopmanager, om maar eens een voorbeeld te noemen.


Verscheidenheid zorgt voor de beste resultaten op de werkvloer. Daarom zoeken wij voortdurend naar nieuwe medewerkers met allerlei achtergronden. Lijkt het jou leuk om bij één van onze vestigingen te werken? Kijk dan snel op onze speciale vacaturepagina en misschien kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Werken via Randstad

Wil je werken als assemblage- of logistieke medewerker bij één van onze vestigingen? Bekijk hier alle actuele Randstad vacatures. Wil je meer informatie? De Randstad collega’s bij Scania zijn te bereiken via 038 – 497 77 08 of per mail: recruitment.scania@nl.randstad.com.