Werken bij Scania

Drive your career

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of mooie stageplek en wil je samen met ons werken aan de overgang naar een duurzaam transportsysteem? Solliciteer dan op een van onze vele mooie banen!

 

Bij onze productie- en logistieke vestigingen in Zwolle, Meppel en Hasselt werken zo'n 4.000 medewerkers in zeer verschillende funcaties: van monteurs, logistiek medewerkers, lakspecialisten, engineers en productieplanners tot IT-specialisten, inkopers, HR-adviseurs en communicatiespecialisten.

Bij Scania vinden we het belangrijk dat collega's zich continu blijven ontwikkelen. Daarom bieden we goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) te werken bij één van de andere Scania-vestigingen in Nederland óf het buitenland. Kortom, bij Scania oefen je zelf veel invloed uit op jouw ideale loopbaanontwikkeling.


Veel van onze medewerkers getuigen van een zeer gevarieerde loopbaan bij Scania. Zo zijn veel van onze leidinggevende collega's begonnen als monteur of logistiek medewerker en intern doorgegroeid. Met de juiste drive kun je hier heel ver komen!


Naast het bieden van opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zetten we ons actief in voor een grote diversiteit aan collega's. Diversiteit zorgt in onze ogen voor de beste resultaten op de werkvloer. Daarom zoeken wij voortdurend naar nieuwe medewerkers met een grote diversiteit qua leeftijd, gender, geloof, afkomst, enzovoort. Bij ons mag je zijn wie je bent, graag zelfs!

 

Lijkt het jou leuk om bij één van onze vestigingen te werken? Kijk dan snel op onze speciale vacaturepagina en start jouw nieuwe loopbaan bij Scania!

Werken als assemblage- of logistiek medewerker?

Wil je werken als assemblage- of logistiek medewerker bij één van onze vestigingen? Bekijk hier alle actuele Randstad-vacatures. Wil je meer informatie? De Randstad-collega’s bij Scania zijn te bereiken via 038  497 77 08 of per mail: recruitment.scania@nl.randstad.com.