Onze bedrijfscultuur

Persoonlijk en vertrouwd

De bedrijfscultuur binnen Scania is open en informeel. Ondanks dat we een onderdeel zijn van een groot internationaal bedrijf, is de sfeer heel persoonlijk en vertrouwd. Onze bedrijfscultuur heeft drie kernwaarden:

Klant eerst
De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Van onderzoek en ontwikkeling via productie en inkoop tot verkoop, financiering en dienstverlening.

Respect voor het individu
Alle medewerkers, in welke functie dan ook, gaan op een positieve en respectvolle manier met elkaar om. We gebruiken de kennis, ervaring en ambities van al onze medewerkers om continu te verbeteren en nieuwe werkwijzen te ontwikkelen. Juist tijdens het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden ontstaan inspiratie én de nieuwste ideeën. Dit helpt ons om hoge kwaliteit, efficiëntie en werknemerstevredenheid te garanderen.

Kwaliteit
Omdat wij weten wat de wensen en eisen van onze klanten zijn, kunnen we de kwaliteit van onze producten en diensten steeds verbeteren. Door verspilling in alle opzichten te verminderen of weg te nemen, zorgen we ervoor dat al onze leveringen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Zaken die niet goed gaan, zien we niet als fout, maar als leermogelijkheid. We gebruiken deze punten als waardevolle inspiratiebron voor verdere verbeteringen. 

DIVERSITEIT

We vinden het bij Scania belangrijk dat mensen die heel verschillend zijn naast en met elkaar werken. Mannen en vrouwen, jong en oud, mensen met en zonder beperking, mensen met een verschillende afkomst,  seksuele geaardheid, geloof en politieke overtuiging. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit zorgt voor evenwichtige teams, de meest creatieve oplossingen en de beste resultaten op de werkvloer.