SCANIA SUPER: THE FUTURE IS 8% BETTER

De zuinigste truck is nóg zuiniger geworden:
  • Scania's nieuwe aandrijflijn is gericht op duurzaamheid, met 8% brandstofbesparing
  • Investeringen van meer dan 2 miljard euro om Scania's leidende positie veilig te stellen
  • Belangrijke updates van chassis, frames, assen en tanks voor meer modulariteit
  • Scania ProCare biedt 100% geplande uptime voor bedrijfskritische trucks
  • Digitale achteruitkijkspiegels voor meer veiligheid *
  • Scania's klimaatdoelstellingen gebaseerd op wetenschap zijn de leidraad voor het bedrijf en moeten worden bereikt met een mix van energie-efficiëntie, duurzame brandstoffen en elektrificatie 


De baanbrekende nieuwe Scania Super zorgt niet alleen voor de soepelste rit op de weg, maar is ook de meest efficiënte en robuuste verbrandingsmotor-aandrijflijn die we ooit hebben gebouwd.

“Wat we begin november hebben geintroduceerd is niet alleen een motorplatform, maar ook een belangrijk initiatief voor het versterken van Scania's toonaangevende positie op het gebied van duurzaam transport voor dit decennium”, aldus Alexander Vlaskamp, Scania’s Executive Vice President en Head of Sales and Marketing. “Onze sterke focus op transportefficiëntie stuurt ons in de verschuiving naar een wereld zonder CO2-uitstoot. Een verschuiving waaraan onze nieuwe aandrijflijn aanzienlijk zal bijdragen.”
 

“Bij Scania gaan we verder op de ingeslagen weg om onze klanten een breed scala aan duurzame oplossingen te bieden”, aldus Vlaskamp. “Het aandeel duurzame biobrandstoffen en elektrische voertuigen zal de komende jaren sterk toenemen, maar voor ons dagelijks leven zijn we allemaal nog steeds afhankelijk van combimotoren. Dit is precies waarom Scania's nieuwe motor zo belangrijk is, omdat deze zal bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot voor de rest van dit decennium.”

Meer informatie over de Scania Super Experience vind je op: www.scania.nl/superexperienceexternal link