Scania, PEC Zwolle en Regio Zwolle United blijven samenwerken

De samenwerking tussen Scania en PEC Zwolle wordt wederom met een seizoen verlengd. Scania blijft daarbij shirtsponsor en maatschappelijk partner van Regio Zwolle United. 

 

Al ruim vijftien jaar is Scania aan PEC Zwolle verbonden. Als rugsponsor is Scania bovendien al enkele seizoenen zichtbaar achterop het shirt van PEC Zwolle Vrouwen, wat perfect aansluit bij het thema ‘Meer vrouwen in de techniek’. Ook het aankomende seizoen zal Scania weer te zien zijn op het nieuwe tenue van de Zwolse vrouwen. Naast sponsor van PEC Zwolle Vrouwen is Scania ook strategisch partner van Regio Zwolle United.

 

,,Johan Uhlin, directeur Scania Production Nederland, reageert: ,,Met het continueren van dit mooie partnership hopen we samen met PEC Zwolle een volgende stap te zetten op zowel sportief, maatschappelijk als economisch gebied. De Regio Zwolle is één van de sterkst groeiende economische regio’s van Nederland, waar wij als Scania een belangrijke positie innemen. Daarnaast is Scania ook nog eens werkgever van veel PEC Zwolle-supporters. Ook voor hen is dit voortdurende partnership natuurlijk fantastisch.”

 

Salesmanager Jurian Meijntjes vult aan: ,,Als vanzelfsprekend ben ik heel blij dat Scania binnenboord blijft. Eind vorig seizoen is de directie en het management van Scania uitgenodigd geweest voor een zogeheten ‘boardsessie’ voorafgaand aan de laatste wedstrijd thuis tegen PSV. Hier werd de basis gelegd om de bestaande overeenkomst weer met een jaar te verlengen. Wat extra leuk is, is dat Scania haar personeelsleden de mogelijkheid biedt om jaarlijks de thuiswedstrijden van PEC Zwolle te bezoeken.”

 

Naast sponsor van de PEC Zwolle Vrouwen is Scania ook strategisch partner van Regio Zwolle United. Ook Eilt Staal, directeur Regio Zwolle United, reageert met enthousiasme: ,,Samen met Scania maken we al jarenlang impact op maatschappelijk en economisch gebied, bijvoorbeeld door onze projecten binnen PEC Zwolle United en thema’s als ‘meer vrouwen in de techniek’ en het ‘logistiek netwerk’. Het leiderschap van Scania zorgt ervoor dat ook andere organisaties zich bij ons aansluiten en met ons samenwerken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor ons is de betrokkenheid van partners als Scania onmisbaar om onze projecten te kunnen realiseren. Dat Scania ook maatschappelijk verbonden blijft geeft ons veel vertrouwen en energie.”


Op de foto (v.l.n.r.) Eilt Staal (Regio Zwolle United), Loyce Speelman (speelster PEC Zwolle Vrouwen), Johan Uhlin (Scania) en Jurian Meijntjes (PEC Zwolle).