Välkommen till Scaniafamiljen

Scania är ett globalt företag med verksamhet i ett stort antal länder världen över.

 

Att arbeta på Scania i Oskarshamn innebär en värld av möjligheter. Anläggningen är stor och medarbetarna många men det råder en familjär stämning där alla hjälper alla. Den personliga utvecklingen är mycket viktig för Scania i Oskarshamn, för det är när individen utvecklas som företaget utvecklas och går framåt. Vi drivs av individer som är bra på att samarbeta och stötta varandra - detta är ett teamwork.

 

Arbetet med ständiga förbättringar är en central del i vår verksamhet och utveckling. Detta gäller både som lönsamt företag och som arbetsgivare - vi kan och vi vill alltid bli bättre!

 

Vi söker alltid nya förmågor från alla bakgrunder. Det som verkligen förenar oss är vårt sätt att tänka, vår nyfikenhet och vår passion för nya utmaningar. Vi är stolta över vårt arbete och vi värdesätter både den enskilda individens och gruppens kunskaper. Om du är motiverad och tar personligt ansvar har vi möjligheterna för dig. Vår framgång börjar ju med dig.

 

Vill du arbeta på Scania Cab Production i Oskarshamn?

 

Gå till listan över våra lediga jobb och se våra aktuella lediga tjänster. Vi har även olika program riktade till dig som fortfarande studerar eller som nyligen har tagit examen.

 

Välkommen till Scania Oskarshamn!

Möt våra medarbetare

Christoffer arbetar med framtiden

Christoffers datakunskaper ledde till en ny utmaning. Idag har han en central roll inom Automation Group vid utveckling av nya tekniklösningar. Gruppen arbetar tvärfunktionellt och har till huvuduppgift att tillsammans med produktion ta fram tekniska lösningar.

Angelicas resa fortsätter

Angelica Hermansson har verkligen tagit chansen att utvecklas och visa sin kompetens i en traditionellt sett mansdominerad bransch. Idag är hon arbetsmiljökoordinator med ett viktigt ansvarsområde. Hon är tacksam över det stöd hon hela tiden har känt för att kunna utvecklas.

Martin antog ny utmaning

Martin antog under våren 2021 en ny utmaning när han flyttade från Scania Södertälje till Oskarshamn efter sju år på motormonteringen i Södertälje. Som verkstadstekniker i Monteringen kan Martin Mannerstråle fokusera på problemlösningar.