Vi hälsar årets ferier och sommarteknologer välkomna!

27 JUNI 2022

Scania Oskarshamn välkomnar i år 150 ferier och 10 sommarteknologer.

Scania Oskarshamn välkomnar i år 150 ferier utav uppemot 400 sökande. Omkring hälften av årets ferier är återvändare, vilket är väldigt roligt! Alla feriearbetare har genomgått Basic Skills med utbildning och träning innan de börjar jobba vecka 24-25. De är lediga under vår semester, vecka 29-32 och återkommer vecka 33-34.

 

Måndagen den 13 juni välkomnade vi årets sommarteknologer. I år har det kommit in 125 ansökningar till sommarteknologsprogrammet, av dem har vi rekryterat 10 studenter från sju lärosäten. Sommarteknologerna kommer att utföra uppdrag där de ska jobba i par samt lösa en gemensam gruppuppgift under veckorna 24-28. Programmet är varvat med utbildningar, föreläsningar och trivselaktiviteter i syfte att ge dem djupare insikter i vår verksamhet och träffas och nätverka. Under vecka 26 kommer två av årets sommarteknologer rodda över Scanias Instagramkonto Life At Scania, kika gärna in på kanalen för att följa dem under deras dagar.

 

Den 28 juni bjuder Scania Oskarshamn in alla årets ferier till en trevlig sommaraktivitet som är obligatorisk då aktiviteten föreligger under arbetstid. Under eftermiddagen blir det nätverkande och samtal med årets sommarteknologer samt teambuilding.

 

Vi önskar alla ferier och sommarteknologer stort lycka till och varmt välkomna till Scania!