Graduate Engineer Program

Är du intresserad av att sätta dina ingenjörskunskaper på prov? Vi söker dig som brinner för tekniska innovationer!

 

Graduate Engineer Program erbjuder dig en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom teknikområdet. Vi kickstartar din karriär genom att ge dig en djup kunskap om Scania och de industriella utmaningar som ligger hos oss. Vi kommer att erbjuda utbildningsmoduler och förutsättningar för att utbyta erfarenheter i ett stort nätverk från början. Vi strävar efter att ge dig en stabil grund för din utveckling som ingenjör för en framtida karriär i en internationell miljö.

 

Vem är du?

Du är en driven, ambitiös och resultatinriktad lagspelare med passion för teknik. Du är kreativ med stark analytisk förmåga, öppensinnad med fokus på helheten. Vi förväntar oss att du har förmågan och drivkraften att tillägna dig kunskap både i ett helhetsperspektiv och inom vissa områden på djupet.

 

Vad tjänar du på det?

  • Tillsvidareanställning från första dagen. Programmet erbjuds med placeringar på någon av våra anläggningar i Södertälje eller Oskarshamn (du önskar plats i din ansökan)
  • Ett sexmånadersprogram, som börjar med en onboarding 21 augusti 2023, med moduler där du kommer att interagera med examensnätverket för att diskutera och lära dig om ämnen som; Scanias kultur, vårt arbetssätt, strategi, människor & hållbarhet, vår verksamhet, teknisk utbildning, projektledningskompetens och mycket mer.
  • Ett program som är utformat för att stödja dig i din personliga tillväxt inklusive rotationer till olika produktionsenheter/områden. Du kommer att få använda dina tekniska och kreativa, tekniska färdigheter samtidigt som du får värdefull erfarenhet av att arbeta med riktiga produkter på verkliga affärsutmaningar.
  • Att vara en del av en stödjande gemenskap med en företagskultur som bygger på delade och inkluderande kärnvärden där du gör skillnad för vår värld genom att följa med oss på resan när vi driver utvecklingen mot ett renare och säkrare transportsystem.

 

Tillämpning

För att kvalificera dig för Graduate Engineer Program har du en kandidatexamen eller magisterexamen. Du har max 2 års yrkeserfarenhet av arbete inom ditt ämnesområde vid programstart.

 

Scania har en global närvaro, därför är det en förutsättning att du talar och skriver engelska flytande. Du har en ambition att lära dig svenska.

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och en sammanfattning av betygsregister eller ditt examensbevis. Observera att ofullständiga ansökningar kommer inte att behandlas.

 

Ansökningsperioden är mellan 15 januari fram till 14 Februari 2024.

Våra program för dig som nyexaminerad

Kontakta oss gärna om du har frågor kring våra program