Scania Parts Logistics

Onze organisatie

Scania Parts Logistics staat in voor de distributie van alle Scania-onderdelen. We zijn het kloppende, logistieke hart van de hele Scania Group. Hierbij wordt gefocust op de ontwikkeling van een optimale distributiestructuur zodat we onze klanten een eersteklas service kunnen garanderen die bijdraagt tot de maximale levensduur van hun voertuigen.

Distributiestructuur

Scania Parts Center, het centrale magazijn in Opglabbeek, is het hart van de Scania Parts Logistics organisatie. Zeven regionale magazijnen, verspreid in Europa, helpen ons om dringende bestellingen op tijd af te leveren bij ons dealernetwerk. Voeg daar nog de Parts Centers in Mexico, Brazillië, Zuid-Afrika en Singapore bij, en u begrijpt hoe we onze klanten een wereldwijde aanwezigheid kunnen aanbieden.

 

Er zijn 5 Parts Centers verspreid over de hele wereld. Scania Parts Center in Oudsbergen (België) fungeert als hoofdkantoor. De andere Parts Center zijn: Middle American Parts Center in Mexico, Latin Parts Center in Brazillië, South-African Parts Center in Zuid-Afrika en Asia Parts Center in Singapore.

 

In Europa kunnen onze klanten rekenen op een topservice met onze zeven regionale magazijnen. Deze magazijnen staan in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk, Polen, Italië, Zweden en Noorwegen.