Praktik

På grund av rådande läge har Scania valt att stänga ansökan för praktikplatser till vidare. Vi hoppas kunna öppna ansökningarna så snart som möjligt.

I samband med utbildning

För att antas till en praktikplats på Scania i Södertälje måste praktiken vara en del av en pågående kurs. Du kan inte ansöka om praktikplats under sommaren (vecka 25-34). Under denna period erbjuder vi sommarjobb och har därför inte möjlighet att erbjuda en praktikplats.

Arbetsmarknadsåtgärder

Praktiken kan också vara relaterad till arbetsmarknadsåtgärder för att på så vis vara en möjlig väg till anställning. För denna typ av praktikplatser har vi följande samarbetspartners: Welcome Talent, Korta Vägen, Arbetsförmedlingen Södertälje och Telge Tillväxt. Vi tar endast emot praktikanter genom dessa partners och ber dig därför att kontakta dem.

Samarbeten

Har du frågor gällande samarbeten kring praktik är du välkommen att kontakta oss via länken nedan och fylla i formuläret. Var noga med att ange fullständig information i formuläret, frågor med ofullständig information kommer inte att behandlas.