You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania på Bauma 23-29 april 2007: Nya anläggningsbilar banar väg för stark tillväxt

Scania är starkt representerat på Bauma 2007, världens största anläggningsmässa, som hålls i München vart tredje år. Sex fordon finns utställda, bland annat fyra tippbilar och ett chassi som demonstrerar viktiga anläggningsanpassningar. Scania levererar också motorer för anläggningsmaskiner och andra industriella tillämpningar.

Med sitt nya anläggningsprogram avser Scania att öka sin globala försäljning i segmentet med 50% från 10 000 fordon år 2006 till omkring 15 000 år 2009. Med produkter kända för hållbarhet och motorstyrka och med ett globalt försäljnings- och servicenätverk har Scania alla förutsättningar att stärka sin position.

Scania riktar sig särskilt till åkerier med tippbilar och betongblandare med ett stort urval av konfigurationer och specifikationsmöjligheter. Utbudet omfattar nu även körklara fordon via Scanianätverket på vissa marknader, vilket minskar ledtiden och gör det möjligt för anläggningsföretag att köpa allt från en leverantör.

Scania har också ambitiösa mål för industri- och marinmotorsegmentet. Försäljningen för 2006 var över 6600 enheter och ska öka till 10 000 till år 2010. I segmentet för allvarvsmotorer är Scanias mål att dubbla försäljningen. Kunderna i detta segment kräver bästa möjliga driftsäkerhet då motorerna ska gå dygnet runt, liksom goda miljö- och bränsleprestanda.

Överallt där Scania finns representerat erbjuds kunderna reservdelar och service som en del av affären för att maximera tillgänglighet och prestanda. Affärsstöd och finansiella tjänster finns också tillgängliga för att säkerställa effektiviteten i kundernas verksamhet.

Läs mer om Scania på Bauma 2007 på www.scania.com

För ytterligare information, kontakta:

- Johan Falkstrand, Product Manager anläggningsbilar,

tel. 070-5286382, epost johan.falkstrand@scania.com

- Ann-Helen Rova, Communications Officer, Scania Industrial & Marine Engines,

tel. 070-7781360, epost ann-helen.rova@scania.com