You seem to be located in .
Vá ao seu site de mercado Scania para mais informações.
Portugal
region sprzedaży
Production units

Scania publicerar prospekt för Ainax-bud

Ett fullständigt prospekt för det offentliga bud på aktierna i Ainax som beslutades vid Scanias extra bolagsstämma den 19 november i år, har nu publicerats. Det beskriver bakgrund och motiv till erbjudandet, samt ger villkor och anvisningar för hur erbjudandet ska accepteras. Prospektet finns tillgängligt på Scanias hemsida, www.scania.com, via Handelsbanken och OMX Nordic Exchange Stockholm AB och kommer att skickas till Ainax aktieägare i början av januari 2005.

Teckningssperioden för erbjudandet börjar den 12 januari 2005 och pågår till den 15:e februari. Likvid i form av Scania A-aktier beräknas utbetalas omkring den 1 mars 2005.

För ytterligare information, kontakta;

• Eric Österberg, Vice President Corporate Relations, tel 08 553 858 83

 

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. Med 29 100 anställda och produktion i Europa och Latinamerika är Scania en av branschens mest lönsamma företag. Under 2003 blev faktureringen 50,5 miljarder kronor och resultatet efter finansnetto 4,6 miljarder kronor. Försäljning sker på ett 100-tal marknader och cirka 95 procent av Scanias fordon säljs utanför Sverige.

[N04047SE] Eric Österberg

Läs det fullständiga prospektet>>

English version>>