Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Business Analyst Warehousing

The Business Analyst is responsible for identifying and analysing the SL business needs and when needed translate them to requirements on IT solutions. Close contact with the responsible people within the business is therefore very important. Next to this contact you work with structured analysis and documentation of business processes, information flows and IT requirements. In addition to that, you are also expected to develop the business by identifying possibilities that (new) technology may give like IOT, advanced analytics etc. 

HR Officer

In deze veelzijdige functie sta je, samen met 6 andere collega’s in voor een optimale dienstverlening aan onze 800 medewerkers. Tot deze dienstverlening behoren onder meer verschillende administratieve processen: loonverwerking, tijdsregistratie, sociale documenten, verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten,… 

SAP Solution Expert EWM

Your main responsibility is to identify how to resolve needs from the business in SAP. You will work within the area of Extended Warehouse Management (EWM). Your responsibilities include participating in, and driving discussions aimed at coming with the best solution proposal. 

Marktspecialist

Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Group Manager Warehouse Nacht

Als Group Manager nacht creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering.

Warehouse Process Engineer

Als Warehouse Process Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Je werkt mee aan innovatie en verbeterprojecten in functie van de logistieke processen en levert hierbij belangrijke input. Je initieert en implementeert integrale proces- en verbetervoorstellen en draagt daarbij zorg voor een goede afstemming met verschillende stakeholders. Je  inventariseert de beschikbare kwantitatieve data en analyseert de behoeften, beschrijft processen en begeleidt de gebruikers bij het inzichtelijk maken ervan.

Inventory Controller

As an inventory controller your main tasks will be:

  • Maintaining and controlling our standard prices
  • Month end closings (reconciliation, obsolescence, landed cost, stock taking etc.)
  • KPI’s, follow-up and analysis of the operations related to stock (e.g. Return on capital employed, obsolescence etc.)
  • Improvements on stock processes and working methods
  • Drive development of operations- and financial steering to identify improvements

Inventory accountant

As an inventory accountant your main tasks will focus specifically on parts accounting:

  • Parts Standard price updating in collaboration with Purchasing
  •  Inventory accounting: Stock adjustments, Invoice matching
  • Month end reconciliation Accounts Payables
  • Communication with Back office India (Follow up, Education, Problem solving)

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip.

Leidinggevende magazijn

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Als leidinggevende in ons magazijn motiveer je jouw groep van medewerkers. 

Marktanalist (werfreserve)

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.