Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Jobstudenten zomer 2021

Zin om deze zomer je handen uit de mouwen te steken en een centje bij te verdienen? Schrijf je dan nu in!

Group Manager Warehouse

Als Group Manager creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw supervisors zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering. Je werkt mee aan het bepalen en behalen van doelstellingen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid en productiviteit en bewaakt mee of de gestelde objectieven gehaald worden. 

Markt-specialist

Als marktspecialist op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Warehouse Project Engineer

Als Warehouse Project Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Je werkt mee aan projecten rond innovatie, implementatie en optimalisatie van warehouse processen.

Je bereidt innovaties voor vanuit het centrale business plan die op lange termijn o.a. kwaliteit, werkomstandigheden, leverbetrouwbaarheid, leadtime en kostendrukking zullen optimaliseren. Je treedt op als projectleider voor functionele assignments of projecten op middellange termijn (3 à 5 jaar). Je participeert aan de maandelijkse stuurgroep, waar je opvolgt en communiceert over lopende projecten.

SAP Solution Expert EWM

Your main responsibility is to identify how to resolve needs from the business in SAP. You will work within the area of Extended Warehouse Management (EWM). Your responsibilities include participating in, and driving discussions aimed at coming with the best solution proposal. 

Warehouse Process Engineer

Als Warehouse Process Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Je werkt mee aan innovatie en verbeterprojecten in functie van de logistieke processen en levert hierbij belangrijke input. Je initieert en implementeert integrale proces- en verbetervoorstellen en draagt daarbij zorg voor een goede afstemming met verschillende stakeholders. Je  inventariseert de beschikbare kwantitatieve data en analyseert de behoeften, beschrijft processen en begeleidt de gebruikers bij het inzichtelijk maken ervan.

Magazijn-medewerker

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip.

Supervisor Warehouse

Als Supervisor Warehouse ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Je motiveert een groep van magazijnmedewerkers in jouw zone en werkt nauw samen met je collega Supervisors. Je leidt de teamvergadering en werkt mee aan het realiseren van verbeterprojecten.

Marktanalist (werfreserve)

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.