Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Jurist sociaal recht

Als jurist sociaal recht ben je binnen onze organisatie expert en aanspreekpunt op vlak van sociaalrechtelijke wet- en regelgeving. Binnen deze functie sta je mee in voor de ontwikkeling van een sociaal beleid en de communicatie en een interne structuur hieromtrent. Je adviseert en ondersteunt de directie,  leidinggevenden en de collega’s van HR in alle domeinen waarin het
sociaal-juridische een belangrijke rol speelt.

Group Manager Preventie

Als preventieadviseur bouw je het beleid uit rond veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk, in overleg met directie, collega’s en het CPBW. Opvolging van de technische veiligheid en versterking van het veiligheidsbewustzijn in de organisatie zijn daarbij de voornaamste werkpunten. Je werkt concepten uit en participeert in de implementatie en het beheer van het preventiebeleid in alle facetten. 

Group Manager Facility Engineering

Je hebt de dagelijkse leiding van de Facility Engineering afdeling met als doel het beheren, plannen en organiseren van de faciliteiten. Je hebt de eindverantwoordelijkheid voor het preventief en curatief onderhoud van de gebouwen, infrastructuur, tools en heftrucks. Je staat in voor de taakverdeling, het aansturen en coachen van het team van onderhoudsmedewerkers.

HR Officer

In deze veelzijdige functie sta je, samen met 6 andere collega’s in voor een optimale dienstverlening aan onze 900+ medewerkers. Tot deze dienstverlening behoren onder meer verschillende administratieve processen: loonverwerking, tijdsregistratie, sociale documenten, verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten,… Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. 

Business Analyst HR

Your focus will be on business systems supporting the HR processes within Scania Parts Logistics. As part of the Business IT team, you will become responsible for improving HR processes in relation with existing systems and future systems like SAP SuccesFactors. You will also lead projects both for improving the processes within the HR department and topics related to digitalization. Within this position, you coordinate these projects and define priorities, together with the business.

SAP SD Solution Expert

Your main responsibility is to identify how to resolve demands from the business in SAP. You will mainly work within the area of sales and distribution and have a close link to cross functional domains, such as logistics execution and transport. Your main responsibility is the building of SAP solutions from receiving the business requirements until the production implementation. 

Supply Controller

Als verantwoordelijke voor je eigen assortiment van reserveonderdelen van Scania trucks, bussen en dieselmotoren ben je betrokken bij de volledige supply chain van bij de leverancier tot in de magazijnen. Je beheert en optimaliseert het proces van  voorraadbeheer en zoekt hierbij een optimaal evenwicht tussen beschikbaarheid, delivery time, stock turnover en alle andere factoren die invloed hebben op de logistieke processen.

Magazijn-medewerker

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip.

Group Manager Supply Control

Als Group manager sta je in voor het organiseren, aansturen en coachen van dit team. Je creëert
en ondersteunt een stimulerende en positieve werksfeer. Je inspireert jouw team van supply
controllers zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen

Warehouse project engineer

Als Warehouse Project Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Je werkt mee aan projecten rond innovatie, implementatie en optimalisatie van warehouse processen.

 

Je detecteert en capteert de behoefte  en de toekomstige noden van het bedrijf op magazijn-technisch gebied.  Je bereidt innovaties voor vanuit het centrale business plan die op lange termijn o.a. kwaliteit, werkomstandigheden, leverbetrouwbaarheid, leadtime en kostendrukking zullen optimaliseren. 

Data Analyst

You will be part of a cross-functional team that aims to build infrastructure to collect and process large amounts of data, build self-sustaining data analysis services, develop new algorithms/models, and re-use algorithms/models in new and ground-breaking ways. 

Group Manager Warehouse

                    NACHTSHIFT

Als Group Manager zorg je o.a. voor een stimulerende werksfeer, permanente procesverbetering en het bepalen en behalen van doelstellingen op vlak van veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid en productiviteit. 

Markt-specialist

Als marktspecialist op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Marktanalist

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Supervisor Warehouse

Als Supervisor Warehouse ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Je motiveert een groep van magazijnmedewerkers in jouw zone en werkt nauw samen met je collega Supervisors. Je leidt de teamvergadering en werkt mee aan het realiseren van verbeterprojecten.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.