Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Jobstudenten 2019

Zin om te werken in een bruisende, internationale omgeving? Stuur ons dan snel je gegevens door! 

Warehouse Engineer

Als Warehouse Engineer maak je deel uit van het Engineering team en werk je mee aan en lever je belangrijke input bij innovatie en verbeterprojecten in functie van de logistieke processen. Je initieert en implementeert integrale proces- en verbetervoorstellen en draagt daarbij zorg voor een goede afstemming met verschillende stakeholders. Je inventariseert de beschikbare kwantitatieve data en analyseert de behoeften, beschrijft processen en begeleidt de gebruikers bij het inzichtelijk maken ervan.

Leidinggevende magazijn

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Als leidinggevende in ons magazijn motiveer je jouw groep van medewerkers. 

SAP Solution Expert

As an SAP Solution Expert you are a member of the Scania IT team at Scania Parts Logistics. This group is closely integrated with the Global Scania IT organisation. Your workplace is based in Opglabbeek, Belgium, but you will work with a team of SAP solution experts in Södertälje on a daily basis. Therefore some business trips are expected. Locally you will work closely with the business analysts.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip. 

Marktanalist

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Marktspecialist

Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Group Manager Warehouse Nacht

Als Group Manager nacht creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.