Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Leidinggevende magazijn

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Als leidinggevende in ons magazijn motiveer je jouw groep van medewerkers. 

Business Analyst

The Business Analyst is responsible for identifying and analysing the business needs and when needed translate them to requirements on IT solutions. You will do that by structured analysis and documentation of business processes, information flows and IT requirements. In addition to that, you are also expected to develop the business by identifying possibilities that (new) technology may give.

SAP Master Data Specialist

Je taak bestaat enerzijds uit de (manuele) creatie van master data en anderzijds sta je in voor de controle van de data die atuomatisch binnenkomt in SAP. Ook het analyseren en verbeteren van het databeheerproces komt aan bod. 

Medewerker magazijn

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip. 

Marktanalist (tijdelijk)

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Marktspecialist (tijdelijk)

Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Group Manager Warehouse

Als supervisor creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering.

Transport Engineer

Als Transport Engineer ben je verantwoordelijk voor de resultaten van specifieke transport flows en services in Europese en overzeese markten, op vlak van lead-time en betrouwbaarheid. 

In deze job heb je nauw contact met carriers, klanten en collega's, zowel lokaal als globaal. 

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.