Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

Magazijn-medewerker

Als magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip.

Group Manager Supply Control

Als Group manager sta je in voor het organiseren, aansturen en coachen van dit team. Je creëert
en ondersteunt een stimulerende en positieve werksfeer. Je inspireert jouw team van supply
controllers zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen

Management Assistant

Samen met een collega ben je in deze functie verantwoordelijk voor het proactief ondersteunen van de Managing Director en het  voltallige management team in Oudsbergen bij de organisatie, planning en uitvoering van hun dagelijkse activiteiten. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je ziet en hoort als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie, je weet continu wat er speelt en anticipeert hierop. 

HR Officer

In deze veelzijdige functie sta je, samen met 6 andere collega’s in voor een optimale dienstverlening aan onze 850 medewerkers. Tot deze dienstverlening behoren onder meer verschillende  administratieve processen: loonverwerking, tijdsregistratie, sociale documenten, verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten,…

Business Analyst Warehousing

Your focus will be on business systems supporting the warehousing processes within Scania Parts Logistics both within the Global warehouse SPC as in the other warehouses in the global network. As part of the Business IT team, you will become responsible for  improving warehouse processes in relation with existing systems like SAP EWM and RFID. You will also lead projects both for improving the processes in the warehouse and topics related to digitalization.

Warehouse project engineer

Als Warehouse Project Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Je werkt mee aan projecten rond innovatie, implementatie en optimalisatie van warehouse processen.

 

Je detecteert en capteert de behoefte  en de toekomstige noden van het bedrijf op magazijn-technisch gebied.  Je bereidt innovaties voor vanuit het centrale business plan die op lange termijn o.a. kwaliteit, werkomstandigheden, leverbetrouwbaarheid, leadtime en kostendrukking zullen optimaliseren. 

Data Analyst

You will be part of a cross-functional team that aims to build infrastructure to collect and process large amounts of data, build self-sustaining data analysis services, develop new algorithms/models, and re-use algorithms/models in new and ground-breaking ways. 

International Trade Coordinator

As International Trade Coordinator, you are responsible for the development and implementation of policies and procedures for Scania Parts Logistics compliance within import, export, customs regulations and general compliance topics (known consignor, third party data handling, Scania group policies,…) .

Group Manager Warehouse

                    zowel DAGSHIFT als NACHTSHIFT

Als Group Manager zorg je o.a. voor een stimulerende werksfeer, permanente procesverbetering en het bepalen en behalen van doelstellingen op vlak van veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid en productiviteit. 

Markt-specialist

Als marktspecialist op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Marktanalist

Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen.

Supply Controller

Als verantwoordelijke voor je eigen assortiment van reserveonderdelen van Scania trucks, bussen en dieselmotoren ben je betrokken bij de volledige supply chain van bij de leverancier tot in de magazijnen. Je optimaliseert het proces van voorraadbeheer en zoekt hierbij een optimaal evenwicht tussen beschikbaarheid, delivery time, stock turn-over en alle andere factoren die invloed hebben op de logistieke processen.

Supervisor Warehouse

Als Supervisor Warehouse ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Je motiveert een groep van magazijnmedewerkers in jouw zone en werkt nauw samen met je collega Supervisors. Je leidt de teamvergadering en werkt mee aan het realiseren van verbeterprojecten.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.