Vacatures

Vacatures 

Het werven van nieuw talent raakt aan de kern van onze overtuigingen bij Scania Parts Logistics. Van marktverantwoordelijken op Customer Service tot teamleaders in ons magazijn, we werken allemaal samen om de uptime van Scania voertuigen te garanderen aan onze klanten. 

SAP Solution Expert

The main responsibility of the SAP Solution Expert is to identify how to resolve demands from the business in SAP. The expert is a member of the Scania IT team in Opglabbeek, but works closely with the experts in Sweden. 

Wave Planner

The Wave Planner is responsible for allocating orders, releasing work to warehouse floor, balancing workflow, and analyzing and executing order waves that positively affect shipping plans, distribution center productivity, and maximize customer satisfaction.  

Transport engineer

Scania Parts Logistics is the support company within Scania taking responsibility for global logistics to deliver the most competitive uptime of the Scania solutions within the Scania network. Within Demand Chain management the role of the Engineer is to maintain and develop the best possible logistic services to our customers.

Leidinggevende magazijn

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. Als leidinggevende in ons magazijn motiveer je jouw groep van medewerkers. 

Marktverantwoordelijke (tijdelijk)

Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. 

Transportcoördinator Inbound

Als transportcoördinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van alle inkomende transporten. Dit zodat de door de leveranciers aangeboden goederen en transportdocumenten in de juiste staat en op het gestelde tijdstip worden aangeleverd.

Material Planner (tijdelijk)

Als verantwoordelijke voor je eigen assortiment van reserveonderdelen van Scania trucks, bussen en dieselmotoren ben je betrokken bij de volledige supply chain van bij de leverancier tot in de magazijnen. Je beheert en optimaliseert het proces van voorraadbeheer en zoekt hierbij een optimaal evenwicht tussen beschikbaarheid, delivery time, stock turn-over en alle andere factoren die invloed hebben op de logistieke processen.

Supervisor

Als supervisor creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering.

Spontane sollicitatie

Aarzel niet om spontaan te solliciteren via hr.spc@scania.com met een motivatiebrief en je cv.