Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Ons succes is gebaseerd op de kernwaarden: De klant op de eerste plaats, Respect voor het individu, Verminderen van afval, Vastberadenheid, Team spirit en Integriteit. Ze weerspiegelen ons pad naar een duurzamere toekomst en een rol in het ecosysteem, evenals onze positie binnen Volkswagen Truck & Bus. Deze waarden blijven integraal deel uitmaken van de manier waarop we ons bedrijf runnen, door wereldwijd leiderschap op het gebied van duurzaam transport op te bouwen.

De klant op de eerste plaats

We zijn enkel succesvol als onze klanten succesvol zijn. Door ons te verdiepen in de zakelijke activiteiten van onze klanten, kunnen we oplossingen op maat bieden die winnaars van hen maken in een duurzaam transportsysteem. De activiteiten en efficiëntie van onze klanten staan centraal in onze waardenketen. Van R&D, sourcing en productie tot verkoop, levering en financiering van voertuigen, motoren en dienstverlening.

Respect voor het individu

Wij behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden. Wij luisteren en begrijpen. Van de bestuurders van onze voertuigen tot al onze medewerkers en de maatschappij als geheel, staat het individu centraal bij alles wat we doen. Wij streven ernaarde kennis, ervaring en ambitie van iedereen afzonderlijk te benutten om voortdurend beter te worden in wat we doen en hoe we dat doen.

Verminderen van afval

Door ons sterk te richten op voortdurende verbeteringen in onze gehele organisatie,garanderen wij op alle terreinen veilige en kwalitatief hoogwaardige resultaten. Afwijkingen van gestelde doelen en normen helpen onsverspilling te herkennen en te elimineren. Bij alles wat wij doen, zowel intern als extern, streven we ernaar om onze flow en de efficiency van mens en middelente optimaliseren en onze milieuvoetafdruk te minimaliseren.

Vastberadenheid

We zijn tot het uiterste toegewijd en gemotiveerd om het volgende niveau te overstijgen. We zijn er trots op het hoofd te bieden aan uitdagingen met innovatieve oplossingen, en zijn altijd bereid om te leren uit onze ervaringen. Door op de hoogte tezijn van de details maar tegelijkertijd ook het grotere geheel te zien, kunnen we waarde genereren voor ons en onze klanten.

Team spirit

We werken samen en open over grenzen heen voor een gezamenlijk doel om nummer één te zijn in onze branche. We zien verschillen en diversiteit als mogelijkheden en we dagen elkaar uit om beter te werken. Een gedeeld gevoel van richting zorgt voor collectieve kracht en samenhorigheidsgevoel.

Integriteit

We zien in dat we een sociale verantwoordelijkheid hebben en proberen altijd de juiste dingen op de juiste manier te doen. We handelen in overeenkomst met onze cultuur, kernwaarden en principes. We volgen alle juridische en nalevingsvormen. Vertrouwen vormt de basis voor relaties met klanten, zakelijke partners en de gemeenschap als geheel, en daarom is het één van onze belangrijkste bedrijfsmiddelen. We houden ons altijd aan onze beloften en zijn verantwoordelijk voor onze acties.