Scania Parts Logistics

Scania Parts Logistics 

Scania Parts Logistics staat in voor de distributie van alle Scania-onderdelen. We zijn het kloppende, logistieke hart van de hele Scania Group. Hierbij wordt gefocust op de ontwikkeling van een optimale distributiestructuur zodat we onze klanten een eersteklas service kunnen garanderen die bijdraagt tot de maximale levensduur van hun voertuigen.

6

Parts Centers

175.000

m² magazijn

33.000

orderlijnen per dag

850

medewerkers

Scania Parts Center, het centrale magazijn in Opglabbeek, is het hart van de Scania Parts Logistics organisatie. Zeven regionale magazijnen, verspreid in Europa, helpen ons om dringende bestellingen op tijd af te leveren bij ons dealernetwerk. Voeg daar nog de Parts Centers in Mexico, Brazillië, Zuid-Afrika, Indonesië en Singapore bij, en u begrijpt hoe we onze klanten een wereldwijde aanwezigheid kunnen aanbieden.

De distributiestructuur

De distributiestructuur

Het logistieke hoofdkantoor van de Scania organisatie ligt in Opglabbeek, België. We werken vanuit het hoofdkantoor samen met regionale magazijnen verspreid over Europa en verschillende Parts Centers wereldwijd. Door onze wijdverspreide aanwezigheid zorgen wij ervoor dat we onze klanten een constante en excellente service kunnen bieden.

Lees meer
Distributiestructuur

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen onze bedrijfscultuur. Ze zijn nauw met elkaar verbonden, sturen onze acties en creëren waarde voor alle belanghebbenden. Wij delen allemaal een manier van denken en werken, en iedereen bij Scania draagt bij aan het versterken en het continu verbeteren van hoe we werken.

Lees meer
Over Scania

Over Scania

Scania is een internationale toonaangevende producent van trucks en bussen. Lees meer over Scania Group en hun activiteiten.

Lees meer
Werken bij ons

Welkom bij de familie