Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen onze bedrijfscultuur. Ze zijn nauw met elkaar verbonden, sturen onze acties en creëren waarde voor alle belanghebbenden. Wij delen allemaal een manier van denken en werken, en iedereen bij Scania draagt bij aan het versterken en het continu verbeteren van hoe we werken.

De klant op de eerste plaats

Inzicht in de bedrijven van onze klanten helpt bij het creëren van oplossingen voor een grotere winstgevendheid. Operationele efficiëntie creëren, winstgevendheid verhogen en duurzaamheid bevorderen vormen het hart van de waardeketen: van R&D, inkoop en productie tot levering en financiering van voertuigen, motoren en services.

Respect voor het individu

Het individu vormt het hart van alles wat we doen. Wij doen een beroep op de kennis, ervaring en ambities van elk individu om continu de manier waarop we werken te verbeteren. Nieuwe ideeën die ontstaan tijdens de werkdag leiden tot een toename van kwaliteit, efficiëntie en tevredenheid in het werk.

Kwaliteit

Oplossingen van hoge kwaliteit zijn van essentieel belang voor de winstgevendheid van onze klanten. Op de hoogte zijn van de behoeften en wensen van onze klanten zorgt ervoor dat onze producten en diensten precies aan hun eisen voldoen. Elke afwijking wordt omgezet in een kans om onze producten en diensten te verbeteren. Elke kans wordt aangegrepen om efficiënter te werken en verspilling te voorkomen.