Pri­va­cy­ver­kla­ring

Als u vragen hebt over de juridische inhoud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Scania respecteert de privacy van personen en verzamelt of beheert geen persoonlijke gegevens, tenzij deze vrijwillig aan ons zijn verstrekt door de desbetreffende persoon. Wij verzoeken u het ons te laten weten als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens worden verzameld.

Scania voldoet aan de nationale wetten inzake gegevensbescherming die het gebruik en verzamelen van persoonlijke gegevens regelen. Uw naam, e-mailadres en postadres kunnen aan derden worden verstrekt om op een vraag te kunnen antwoorden. De gegevens worden overigens uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over uw aankoop of over productontwikkeling.

De enige informatie die we automatisch verzamelen en opslaan tijdens normaal websitegebruik, bestaat uit de gebruikelijke logboekgegevens van de webserver. Dergelijke gegevens zeggen ons niet wie u bent en openbaren geen andere informatie van persoonlijke aard. Wij gebruiken logboekgegevens van webservers om statistische gegevens te genereren en de activiteit op de website te meten, ten voordele van gebruikers van Scania.com. We kunnen deze gegevens voor analyse delen met derden of ­gebruiken om deze website en onze services hier te kunnen leveren en verbeteren.

Tenzij hierboven anders vermeld, worden er geen gegevens verkocht aan, of gedeeld met, derden.

Scania kan de voorwaarden van deze privacyverklaring te allen tijde herzien door deze bij te werken.

Contact op­ne­men 

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.