Leidinggevende magazijn

We zijn op zoek naar medewerkers (m/v) voor de functie 

Leidinggevende magazijn

 

De functie: 

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van je medewerkers en de processen in het magazijn. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen. De assistent teamleader in je zone stuurt de dagelijkse operatie. Als teamleader warehouse motiveer je een groep van magazijnmedewerkers in jouw zone. Je werkt nauw samen met je collega teamleaders en je rapporteert aan de supervisor. Je leidt de teamvergadering en werkt mee aan het realiseren van verbeterprojecten.

Het profiel:

Je genoot bij voorkeur een bachelor opleiding en kan minstens 3 jaar ervaring voorleggen in een leidinggevende functie. Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent sterk in motiveren, enthousiasmeren, actief luisteren en feedback geven aan medewerkers. Daarnaast heb je enig organisatietalent voor het plannen en opvolgen van opleidingen. Je kan probleemoplossend denken en bent flexibel ingesteld qua taken en werkuren. We zoeken een teamplayer die wil meewerken met zijn eigen team en actief wil samenwerken met andere teams en afdelingen. Bovendien beschik je over een basiskennis van Engels en noties van Frans en Duits.

Wij bieden: 

Een boeiende job binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Je kan rekenen op een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd. 

Interesse? 

Stuur je kandidatuur door naar Mieke Pareyn

Via e-mail: mieke.pareyn@scania.com

Via post: 
Scania Parts Logistics
Mieke Pareyn - HR Advisor
Bedrijfsstraat 1208
3660 Opglabbeek