Supply Controller

We zijn regelmatig op zoek naar medewerkers (m/v) voor de functie van

Supply Controller 

 

De functie:

Je komt terecht in een dynamisch team van 18 medewerkers die samen 1.200 leveranciers beheren. Als verantwoordelijke voor je eigen assortiment van reserveonderdelen van Scania trucks, bussen en dieselmotoren ben je betrokken bij de volledige supply chain van bij de leverancier tot in de magazijnen. Je beheert en optimaliseert het proces van voorraadbeheer en zoekt hierbij een optimaal evenwicht tussen beschikbaarheid, delivery time, stock turn-over en alle andere factoren die invloed hebben op de logistieke processen. Je analyseert en verbetert de materiaalstromen en transport. Je plant de logistieke stroom, spoort bottle necks op en initieert procesverbeteringen. Hiervoor ben je continu in contact met de leveranciers en andere betrokken afdelingen binnen Scania, en ga je kijken in het magazijn of alles verloopt volgens planning. 

 

Het profiel:

Jouw sterkste troeven zijn communicatie en analytisch inzicht. Je gaat creatief, innovatief en constructief te werk om een maximum beschikbaarheid te bereiken, hierbij verlies je belangrijke factoren zoals turnover en tied-up capital niet uit het oog. Naast een hogere opleiding (bachelor of master) heb je een sterke affiniteit met logistiek en computersystemen. Je bent zeer goed in Nederlands en Engels, kennis van Frans en/of Duits is een troef.

Wij bieden:

Een boeiende job binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd. 

Interesse? 

Stuur je kandidatuur door naar Ellen Dedroog

Via e-mail: ellen.dedroog@scania.com

Via post: 
Scania Parts Logistics
Ellen Dedroog - HR Advisor
Bedrijfsstraat 1208
3660 Opglabbeek