Vad blir det för mat?

Vad blir det för mat?

Hej!

Det var en vecka sedan mitt förra inlägg och det har väl inte hänt så mycket intressant (som jag får skriva om) som är värt att skriva om, förutom att min planeringsrapport har blivit godkänd 🙂

Därför tänkte jag berätta om hur jag får mat på bordet om dagarna…

Minikyl

Mitt kylskåp/frys är inget att hurra för här på Värdsholmen. Man får plats med några mjölkpaket plus lite pålägg. I frysen finns det plats för lite köttbullar och en brödlimpa. Därför har man inte möjligheten som under studenttiden i Linköping att göra storkok två gånger i veckan.

Lunch på Amica

På Scania tekniskt centrum finns lunchrestaurangen Amica granpark och det finns även andra lunch restauranger utspridda i Södertälje som är för Scaniaanställda. På Granpark får man varje dag välja på tre olika maträtter plus en salladsbuffe. I priset som ligger på 52:- ingår även kaffe! Det finns nog inte många lunchrestauranger som kan matcha detta priset! Ifall man vill lyxa till det så finns det även en Foodcourt som erbjuder lite mer lyxig måltid för cirka 90:-. Och som bonus kan man även ta en hamburger meny ifall man är sugen på det för ungefär 75:-.

Matlåda då?

Jo, helt klart är det många som äter matlåda. Jag har ju varit på sammanlagt två avdelningar på Scania (RESC och NEPS) och jag skulle nog säga med det statiskt säkerhetsställda material som jag har att det är 50% som äter matlådor 🙂

Vad händer framåt?

Jag kommer att fortsätta på min förstudie. Den kommer jag hålla på med till och med den 11:e februari om allt går enligt planerna.

Dagens bild måste ju ha något mattema…så här kommer en matbild från en av SSI-helgerna.

COMMENTS: 0

Comments and trackbacks are moderated. Read our moderation policy for further information.Please check the form fields.