SSI-avslutning den bästa uppladdningen för Scaniamilen

SSI-avslutning den bästa uppladdningen för Scaniamilen

Nja, det är kanske inte helt sant. SSI avslutningen innebar ju inte riktigt kolhydratuppladdning, men mycket god mat blev det. Och det viktigaste enligt mig, trevligt sällskap.

Lastbil (dragbil) med blanketten, Diplom för SSI =)

Lastbil (dragbil) med blanketten, Diplom för SSI =)

Vi fick alla diplom för att vi har varit Scania Student Intro 2011, och det på det bästa sättet som ett blankett på en lastbil ( eller mer exakt en dragbil). De är väldigt fina, hyten går till och med att tippa. 😉 Min har fått en egen plats på skrivbordet. Det var dubbla känslor som alltid vid avslutningsfester. Det är festligt, trevligt och kul men lite ledsamt att det är slutet för något. Eftersom vi har lärt känna varandra så bra och tyckte det skulle vara tråkigt att det tog slut så  bestämde vi att vi skulle fortsätta att ses minst en gång om året och hitta på massa rolig aktiviteter på samma sätt som vi har gjort det här året som Scaina Student Intro. Några av de aktiviteter vi har hunnit med är fyrhjuling i terrräng, helt klart min favorit, samarbetshinderbana, beachvolley och ishockey.

Dagen efter var det dags för Scaniamilen, jag har aldrig sprungit längre än 6 km tidigare men hade gett mig fasiken på att jag skulle ta mig runt och mitt mål var att inte gå någon gång under loppet. Hade ingen aning om att det var en lite folk fest med flera tusen deltagare och liveband och liten marknad vid start/målområdet.

IMG_1109Vi på NE, Powertrain System Devolopments,körde ditt en lastbil och hade vårt lilla läger runt den vi blev bjudna på frukt, sportdryck och lite godis för den som ville ha. Det var en riktigt trevlig kväll med bra väder. Bäst av allt var att jag klarade mitt mål, jag sprang, jaja joggade, hela milen. =) Det var så roligt och skönt och känna att bara man bestämmer sig så klarar man mycket mer än vad man tror, gäller bara att försöka.

Så nu är det bara att sätta nya mål, mitt är förmodligen att springa milen under en timme, på Scaniamilen sprang jag på 1h och 4 min ungefär.  =)

 

Vi får se hur det går, men det är alltid kul att ha ett mål att sträva emot inte minst när man når dem. =)

Ha det bra,

Sophie

 

COMMENTS: 0

Comments and trackbacks are moderated. Read our moderation policy for further information.Please check the form fields.