Scania Student Intro 2012 – Kick Off med mentorerna

Scania Student Intro 2012 – Kick Off med mentorerna

Så var det igår dags för Kick Off med mentorerna för Scania Student Intro 2012 med  information om SSI och mentorskapet. Vi avslutade med gemensam lunch, vilket var roligt då det var otroligt många nya ansiktena för min del. Jag har ju tyvärr svårt att komma ihåg både namn och ansikten, vilket inte är så praktiskt i det jobb jag har, men jag försöker komma på knep på att bli bättre, alla tips är välkomna!

Idag ska jag gå på min första exjobbspresentation på sisådär 10 år när Sophie från SSI2011 avslutar sitt. Titeln är ”Prediktering av komponenters mognad/kvalitet utifrån felkodsutfall med hjälp av standardiserad metod” – ska bli roligt och intressant.

Imorgon är det delfinal här på Scania för Future Stars, där jag sitter med i juryn. Så idag blir det till att kika igenom ansökningarna och förbereda en presentationsövning som våra Future Stars-kandidater ska få köra, ser fram emot att träffa alla taggade studenter och Young Professionals. Kika gärna in på http://www.futurestars.se/ ifall du är nyfiken på vad Future Stars är.

COMMENTS: 0

Comments and trackbacks are moderated. Read our moderation policy for further information.Please check the form fields.