Lastbilsmekaniker i Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta som mekaniker på någon av våra verkstäder i region Stockholm.

Vi välkomnar dig som är genuint teknikintresserad! Du kan antingen vara en erfaren mekaniker men vi söker även nya talanger som nyligen gått fordonsteknisk utbildning.

Som anställd på Scania Sverige AB erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.

Du kommer till en trivsam och utvecklande arbetsmiljö där både reservdelar, verkstad och försäljning finns under samma tak. Du får jobba tillsammans med ett team av trevliga, kunniga kollegor och du ges goda möjligheter till vidareutbildning och karriär. Om du vill har du möjligheter till fortsatt utveckling inom Scaniaorganisationen. Vi ger dig förutsättningarna, du väljer hur långt du vill nå.

Scanias mekaniker är drivna och kunniga och har dagligen nära kontakt med kunderna. Du är bra på att fånga och förstå kundens behov och det känns självklart att du vill bidra till att förbättra Scanias metoder och produkter. Vill du vara med i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer.
Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av ditt team, våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av olika system och komponenter. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Joakim Mannestig, 010-708 08 43.
Tjänsten är en heltidstjänst.
 
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange Scanias Jobb Id 20171233 Scania Bli Mek i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

 

About the job

  • Title: Lastbilsmekaniker i Stockholm
  • Business area: Technician
  • Country: Sweden
  • City: Stockholm
  • Last application date: 2017-03-30
  • Job Id: 20171233

About Scania

Scania-Bilar Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania-Bilar Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med över hundra Scaniaanläggningar och 1 600 medarbetare, varav 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Faktureringen 2015 uppgick till 4,9 miljarder kronor. Av märket Scania registrerades 2 171 lastbilar och 153 bussar.
Jobs