Kyltekniker/Mekaniker till fastighetsunderhåll på Scania

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker nu en Kyltekniker/mekaniker till fastighetsunderhåll på STC i Södertälje!

Dina arbetsuppgifter
På STC sker all forskning och utveckling för Scania vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation som satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare. Som kyltekniker kommer du att arbeta med service och underhåll av olika kylsystem för komfortkyla och processkyla samt med periodisk läckagekontroll av kylanläggningar. Våran avdelning består 12st underhållstekniker varav 5st inom VVS som du kommer att arbeta nära med. Tjänsten som mekaniker innebär är att tillsammans med VVS utföra service och underhåll. Tjänsten är på heltid och utförs under dagtid. 

Din profil
Vi söker dig som har en kylteknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av kylmaskiner (även ammoniaksystem). Du bidrar med gott humör hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Problemlösning ser du som en utmaning och du brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda och du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Som Kyltekniker arbetar du nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd. Tjänsten kräver att du är certifierad kyltekniker. Vi ser också att du har B-körkort.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Juha Orava Underhållsledare, tfn: 0700 869 182, Claes Hellberg Underhållschef, tfn: 08-553 723 29 eller Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 857 58

Välkommen med din ansökan med bifogat CV, personligt brev samt utbildnings- och tjänstgöringsintyg senast 2020-03-08. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

About the job

  • Title: Kyltekniker/Mekaniker till fastighetsunderhåll på Scania
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2020-03-08
  • Job Id: 20200454

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.