Ansvarig garanti och avtalsanspråk – Scania Sverige AB

Avdelningen Teknisk Support på Scania Sverige AB stöttar våra återförsäljare rörande de fordon och tjänster som Scania levererar på den svenska marknaden. Gruppen består idag av tretton personer.

En av våra garanti och anspråksansvariga går vidare till ny befattning och vi söker nu en efterträdare.

Dina arbetsuppgifter
Som garanti och anspråksansvarig handlägger du garanti och underhålls/reparationsavtal, administrerar fordonsfiler och verkstadslitteratur. Du kommer att ha frekvent kontakt med återförsäljare och bistå med support samt utbildning vid behov.

Du är med och genomför regionala träffar och servicemarknadsaktiviteter samt är ett direkt stöd till återförsäljarnätverket inom ansvarsområdet.

I rollen ingår ca 10 resdagar per år och du kommer att rapportera till Chef Teknisk Support.

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har gedigen produktteknisk erfarenhet av tunga fordon eller maskiner. Du har teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från verkstadsadministration. Kunskaper om Scanias avtalsprodukter och servicemarknadsaffär är meriterande.

Viktiga egenskaper är social kompetens, lyhördhet och engagemang. Du är analytisk, strukturerad och drivande. Självklart är du en god lagspelare eftersom vi dagligen arbetar med kompetensutbyte inom gruppen.

B-körkort är ett krav och du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt har innehar goda datakunskaper.

Vi kan ge dig
Trivsam arbetsmiljö med engagerade kunniga kollegor inom servicemarknaden.
Intressanta och utmanande arbetsuppgifter i marknadsmiljö med ett nära samarbete med både Scanianätverk och påbyggare.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Per Sundberg, Chef Teknisk Support på tel 010-708 64 91.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval kan komma att ske löpnade under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 23 september. Välkommen med din ansökan.

About the job

  • Title: Ansvarig garanti och avtalsanspråk – Scania Sverige AB
  • Business area: Service Market
  • Country: Sweden
  • City: Stockholm
  • Last application date: 2019-09-23
  • Job Id: 20193144

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.