Sommarjobb på Scania Oskarshamn, Kalmar Län

Scania Oskarshamn erbjuder sommarjobb inom produktion. Produktionen omfattas av många olika arbetsuppgifter inom olika verksamhetsområden. Våra fem verkstäder är – press, kaross, måleri, montering och logistik.

I pressverkstaden sköter du som sommarjobbare bland annat de olika pressarna och paketerar plåten som sedan ska svetsas samman i karossverkstaden. I målerierna grundmålas och täcklackeras hytterna och i monteringsverkstaden monterar du hyttens inredning, komponenter och detaljer. Inom logistik och materialhantering ser du till att materialet fördelas till monteringen och dina uppgifter är att packa material och köra truck. Läs mer om arbetet i de olika verkstäderna här. I ansökningsformuläret anger du vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

Kvalifikationer
Studerar på gymnasium, högskola eller universitet och kommer fortsätta med det under hösten. Vi söker dig som tycker att produktion är spännande, du är nyfiken  och vill se hur verksamheten fungerar. Arbetet är 2-skift och därför kräver vi att du som söker har fyllt 18 år.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior.

Ansök idag! Tjänsterna tillsätts löpande under ansökningsperioden.

About the job

  • Title: Sommarjobb på Scania Oskarshamn, Kalmar Län
  • Business area: Administration
  • Country: Sweden
  • City: Oskarshamn
  • Last application date: 2019-02-11
  • Job Id: 20184526

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.