Scania Sverige söker mekaniker till Malmö, Region Syd

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nya medarbetare till våra verkstäder i Region Syd.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö i moderna verkstäder med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen. 

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på motorer, lastbilar och bussar. 

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare.
Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.
B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.  
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder. 

Ytterligare information
Vill du veta mer ? Kontakta gärna Jimmy Arndt, Verkstadschef Malmö på tfn 010-706 61 34
Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är antigen på dagtid 07:00 – 16:00 eller på kvällsskift 16:30 – 24:00. 

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och för tjänsten relevanta betygskopior. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 
Välkommen med din ansökan.

About the job

  • Title: Scania Sverige söker mekaniker till Malmö, Region Syd
  • Business area: Service Market
  • Country: Sweden
  • City: Malmö
  • Last application date: 2018-12-28
  • Job Id: 20181727

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.