ELINGENJÖR TILL TRANSMISSIONSTILLVERKNINGEN

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med och utveckla Scanias tillverkning av elektriska transmissioner? Brinner du för tillverkning, är insatt i elmaskiner, vill utveckla och utforma processer för vår framtida tillverkning? 

Just nu söker vi en Elingenjör till Transmissionstillverkningen i Södertälje.

Arbetsuppgifter
Man kommer att ingå i ett team med ansvar för att utveckla och ta fram effektiva tillverkningssystem för elmaskinskomponenter.

Tillsammans med konstruktion och företag inom VW-Gruppen, medverkar du till att Scania Transmission globalt har rätt förutsättningar att vara världsledande inom detta område.

Din huvuduppgift kommer att vara att definiera och utveckla processer, välja utrustningar, samordna och stödja samt att driva förbättringsarbete i samarbete med både interna och externa aktörer.

Förväntningarna på dig är att du genom ditt arbete och engagemang ger Scania globalt bästa möjliga förutsättningar att tillverka artiklar till rätt kvalitet, med rätt kapacitet och till rätt kostnad.

Din profil
Du är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot Elektroteknik, produktionsteknik, maskinkonstruktion, maskinteknik, materialvetenskap eller motsvarande. Vi söker dig som har kunskap om samt erfarenhet av processer och maskiner för tillverkning av elmaskinskomponenter. Du har god förmåga att arbeta strukturerat samt att dokumentera och kommunicera ditt arbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Du kommer att starta din anställning med en individuell introduktionsslinga anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Under introduktionsslingan får du kunskaper inom Scanias produktion, arbetssätt och struktur och vår produktionsfilosofi SPS. Vi erbjuder ett arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag.

Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och kvalitet. I det dagliga arbetet innebär det är en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats och vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra

förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Vid intresse, kontakta gärna
Peter Lindahl, chef Advanced Engineering Transmission Manufacturing, 08-553 52799 /0707972799

About the job

  • Title: ELINGENJÖR TILL TRANSMISSIONSTILLVERKNINGEN
  • Business area: Production
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-02-10
  • Job Id: 20182153

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.