Sommarjobb på Scania Södertälje

Sommarjobb på Scania ger dig nyttig erfarenhet och möjlighet att knyta värdefulla kontakter. För dig som studerande är sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt industriföretag. Scania är verksamt i över 100 länder med huvudkontor i Södertälje där vi har produktutveckling, inköp, marknadsstyrning, koncernekonomi och delar av produktionen.

Sommarjobb erbjuds inom många av våra verksamhetsområden. Produktion är vår kärnverksamhet där du hjälper våra produkter ta form utifrån högt ställda krav på kvalitet. Inom Forskning och Utveckling bidrar du till att utveckla smarta lösningar som uppfyller kundens framtida behov. Vi har också tjänster inom administration, ekonomi, IT och en rad andra områden som stöttar hela organisationen i den dagliga verksamheten.

Läs mer om de olika arbetsområdena på www.scania.com/sommarjobb. Du kan endast söka till ett område.

Din profil
Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och ämnar fortsätta dina studier till hösten. Du ska ha fyllt 16 år innan sommaren och kunna ta dig till och från Södertälje på egen hand.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior från eventuellt pågående samt avslutade studier. Vi behandlar endast en ansökan per sökande.

About the job

  • Title: Sommarjobb på Scania Södertälje
  • Business area: Summer job
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2020-03-10

About Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.