Vill du driva vårt nya café på Scania?

Service Management är en supportverksamhet inom Scania som levererar service och tjänster till Scaniaorganisationens medarbetare i främst Södertälje. Vårt arbete bedrivs med stort fokus på kostnadseffektivitet och leveranskvalitet gentemot våra kunder. Vår verksamhet består av ca 140 medarbetare i Södertälje och vi utför mer än 20 olika tjänster.

Restauranggruppens uppdrag är att leverera ett helhetskoncept vad gäller mat och dryck till våra interna och externa kunder, som består av restaurangen i Marcus Wallenberg-hallen, Demo Center och ledningen på huvudkontoret samt Tekniskt Centrum.
Gruppen består idag av totalt 7 personer, samt vid behov inhyrd personal.

Vi söker nu en erfaren barista, som även kommer agera som konferensvärd, till vårt nyöppnade café.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att driva caféts verksamhet i Marcus Wallenberg hallen, med dess utbud av kaffesorter, bakverk, smoothies där bl. a bakning och smörgås-beredning ingår. I dina arbetsuppgifter ingår även att leda personal. Vidare ingår servering av luncher och middagar samt iordningställande av konferensrum.
 
Tjänsten innebär ibland obekväma arbetstider och visst helgarbete.
 
Din profil
Vi söker dig som brinner för mat och dryck och som sätter gästen i fokus. Restaurangskola och baristautbildning eller likvärdig utbildning är ett krav, samt minst 3 års erfarenhet av arbete på café eller servering. Kallskänksutbildning är meriterande då bakning och smörgås-beredning ingår.

Eftersom arbetet innebär kundkontakter med olika nationaliteter, så krävs goda kunskaper i svenska och engelska. Du har lägst B-körkort.

Du tycker om  att vara kreativ, komma med nya idéer för caféets utbud, hålla dig uppdaterad med och prova nya trender inom området.

Som person är du flexibel och noggrann samt kan koncentrera dig på flera arbetsuppgifter samtidigt. Arbetstempot är högt och därför ser vi att du kan prioritera, är snabb och effektiv även under tidspress. Vidare är du serviceinriktad och professionalitet i bemötandet av gäster och arbetskamrater är av stor vikt.

Arbetet bedrivs både enskilt och i team där driv, samarbete och flexibilitet är viktigt. Du behöver vara fysiskt stark då det stundtals är ett tungt arbete.

Mer information
Kontakta gärna Susanne Koskinen (Restaurangchef), 08-553 897 71.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.
Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/  för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20171767 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

 

About the job

  • Title: Vill du driva vårt nya café på Scania?
  • Business area: Human Resources
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2017-05-09
  • Job Id: 20171767

About Scania

Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus GmbH och är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 44 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2015 uppgick faktureringen till 95 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6,8 miljarder kronor Scanias pressreleaser finns på www.scania.com/group