2012! Tillbaka i Södertälje.

2012! Tillbaka i Södertälje.

Hej igen!

Nu har jag haft ett lång och härligt jullov, men det känns bra att vara tillbaka. Ser fram emot att träffa alla på jobbet imorgon och få fortsätta med exjobbet.

Trodde att jag skulle jobba lite hemifrån under lovet men så blev det visste inte. Jag har så klart tänkt en del på det men inte gjort så mycket, men å andra sidan hade jag ju lov. 😉

Imorgon är det dags för exjobbet, det enda jag oroar mig för är att gå upp på morgonen jag har nu njutit av att kunna sova ut men bara jag ställer klockan kommer det nog gå bra, resten av dagen ser jag bara fram emot samt Zumban på kvällen.

Eftersom jag var utomlands 09/10 så hamnade jag lite i otakt med mina kursare och alla andra på universiteten. Därför började jag med mitt exjobb redan i höstas medan de övriga SSI:arna börjar nu i vår. Det innebär att SSI:arna tar över Värdsholmen, vi är ca 10-15 st som bor i varsin etta. Förstå vilka spelkvällar vi har att se fram emot. 🙂 Jag har trivts väldigt bra redan under hösten men det är kul att träffa SSI:arna igen.

Måste ju svara på Tobias inlägg genom att visa min fantastiska utsikt (taget från i höstas), den är verkligen helt underbar!

Önskar alla en god fortsättning på 2012.

/ Sophie

COMMENTS: 0

Comments and trackbacks are moderated. Read our moderation policy for further information.Please check the form fields.